Áfacsökkentéssel lehet útját állni a zöldségek és gyümölcsök drasztikus áremelkedésének!

Áfacsökkentéssel lehet útját állni a zöldségek és gyümölcsök drasztikus áremelkedésének!

Az LMP a közelmúltban indított áfacsökkentési aláírágyűjtési akcióba, az országos kampány pedig most érkezett a finisébe. A párt tagjai rendszeresen járták az ország nagyobb piacait, ahol nemcsak aláírást gyűjtöttek, hanem beszélgettek is a témáról az emberekkel, ők pedig nem rejtették véka alá a véleményüket.

Méltó életkörülményt kell biztosítani minden magyar embernek!

A közelmúltban rendszeresen jártuk az országban a nagyobb piacokat, rengeteg emberrel beszélgettünk, akik megosztották velünk a nézeteiket.Országos kampányunk során támogatásokat gyűjtöttünk, hogy ezzel nyomást helyezzünk a döntéshozókra, így kikényszerítve az alapvető élelmiszerek áfájának 27-ről 5 százalékra csökkentését.Méltó életkörülményt kell biztosítani minden magyar embernek!

Közzétette: Schmuck Erzsébet – 2020. október 10., szombat

Azzal szinte mindenki egyetértett, hogy az alapvető élelmiszerek áfáját 27-ről 5%-ra kell csökkenteni. Már csak azért is, mert az utóbbi időben nagyon megugrottak az árak, különösen a zöldség-gyümölcsöké, ezeket pedig már a többség nem tudja, vagy csak nagy lemondások árán megfizetni. Ilyen helyzet egyetlen uniós országban sincs, csak nálunk.

Erről szólt az LMP országos kampánya és erre világít rá a párt aláírásgyűjtési akciója is. A témában pedig törvénymódosító javaslatot is benyújtottak az országgyűlés elé.